StartBlancolånBetalningsanmärkning

Jämför blancolån med betalningsanmärkning

Genom oss blir det smidigit & enkelt att jämföra blancolån med betalningsanmärkning. Välj bara ett belopp nedan så visar vi dig vika lånegivare som finns tillgängliga. Lycka till!

Min: 1 000 Kr
Max: 600 000 Kr
Lendo logotyp
Lånebelopp: 10 000 - 600 000 Kr
Löptid: 1 - 15 år
Ränta: 2,95% - 29,95%
Svar från 35+ långivareEndast 1 kreditupplysning
Mer information
Företagsnamn: Lendo AB
Antal långivare: 35 st
Ålderskrav: 18 år
Utan UC: Nej
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: 2 - 5 bankdagar
Uppläggningsavgift: 0 - 695 kr
Aviavgift: 0 - 40kr / månad
Advisa logotyp
Lånebelopp: 3 000 - 600 000 Kr
Löptid: 1 - 18 år
Ränta: 2,95% - 29,95%
Svar från 35+ långivareEndast 1 kreditupplysning
Mer information
Företagsnamn: Advisa AB
Antal långivare: 38 st
Ålderskrav: 18 år
Utan UC: Nej
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: 3 - 5 bankdagar
Uppläggningsavgift: 0 - 500 kr
Aviavgift: 0 - 60kr / månad
ordna logo
Lånebelopp: 10 000 - 600 000 Kr
Löptid: 1 - 15 år
Ränta: 2,95% - 19,90%
Svar från 20+ långivareEndast 1 kreditupplysning
Mer information
Företagsnamn: Ordna AB
Antal långivare: 20+ st
Ålderskrav: 20 år
Utan UC: Nej
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: 2 - 5 bankdagar
Uppläggningsavgift: 0 - 695 kr
Aviavgift: 0 - 40kr / månad
Freedom finance logo
Lånebelopp: 1 000 - 500 000 Kr
Löptid: 1 - 20 år
Ränta: 2,95% - 29,50%
Svar från 30+ långivareEndast 1 kreditupplysning
Mer information
Företagsnamn: Freedom Finance Kreditservice AB
Antal långivare: 31 st
Ålderskrav: 18 år
Utan UC: Nej
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: 3 - 5 bankdagar
Uppläggningsavgift: 0 - 595 kr
Aviavgift: 0 - 50kr / månad
Svea Ekonomi logo
Lånebelopp: 2 000 - 400 000 Kr
Löptid: 2 - 15 år
Ränta: 6,90% - 25,95%
Betalningsanmärkning OKHög beviljandegrad
Mer information
Företagsnamn: Svea Ekonomi AB
Ålderskrav: 20 år
Utan UC: Nej
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: 2 - 3 bankdagar
Uppläggningsavgift: 395 - 795 kr
Aviavgift: 0 - 18 kr
Vivus logo
Lånebelopp: 2 000 - 15 000 Kr
Löptid: 2 mån - 1 år
Ränta: 39,00%
Mer information
Företagsnamn: 4Finance AB
Ålderskrav: 18 år
Utan UC: Ja
Godkänner betalningsanmärkning: Ja
Ansökning med BankID: Ja
Utbetalningstid: Direktutbetalning
Uppläggningsavgift: 395 kr
Aviavgift: 0kr
Blancolån med betalningsanmärkning

Hur lånar jag med betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkning betyder inte det att du inte kan låna pengar utan det finns flera lånebolag som erbjuder blancolån trots betalningsanmärkning.

Det viktigaste är att du har betalat skulden till Kronofogden så att ditt skuldsaldo är noll.

Du behöver också kunna visa upp att du har en ordnad ekonomi idag vilket bland annat innebär att du behöver ha en fast inkomst och att du inte har några nya ärenden hos Kronofogden.

Det finns flera lånebolag där du kan ansöka om blancolån trots betalningsanmärkning. Enklast hittar du dessa om du besöker en jämförelsesida där du kan få information om vilka lånebolag som accepterar betalningsanmärkningar.

Här kan du även hitta en hel del annan information om lånebolagen som bland annat utbetalningstider, kreditlimiter, amorteringstider, lånevillkor, räntor och kostnader för lånen. Det gör att du snabbt kan hitta ett lånebolag där du uppfyller lånevillkoren samtidigt som du kan jämföra räntor och kostnader för att hitta det bästa och billigaste lånet.

Så ansöker du om lånet

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar behöver du inte prova på att ansöka om ett lån hos lånebolag som har villkor som säger att de nekar personer med betalningsanmärkning ett lån. Välj istället något av de lånebolag som accepterar betalningsanmärkningar, vilket du kan hitta på jämförelsesidor på nätet.

Välj därefter hur mycket du vill låna och dina personliga uppgifter och sluta sedan med att signera din ansökan med ditt BankID. Du får oftast direkt ett preliminärt lånebesked på skärmen så att du vet om ditt lån sannolikt kommer att beviljas eller avslås.

Under lånebolagets öppettider kommer din ansökan sedan att granskas manuellt och därefter så får du ett slutbesked. Om ditt lån beviljas betalas pengarna normalt ut redan samma dag så att du har dessa på kontot senare under dagen eller senast nästkommande vardag. Om du ansöker om ett större lån kan det dröja ett par dagar innan utbetalningen sker.

Smslån trots anmärkning

Om du snabbt behöver tillgång till kontanter för att kunna hantera en uppkommen uppgift eller göra ett snabbt inköp så kan du ansöka om ett smslån. Ett smslån ligger på normalt 1 000 kronor upp till 10 000 kronor och ska återbetalas inom 30 dagar. Vissa lånebolag accepterar att återbetalningen delas upp i upp till 4 månader. Ett smslån, även kallat snabblån, ansöker du om på Internet och du får direkt besked om ditt lån beviljas.

Därefter så betalas ditt lån ut redan samma dag eller senast nästkommande vardag. Det finns lånebolag som erbjuder smslån även under kvällar och helger med utbetalning direkt, om du har samma bank som lånebolaget.

Smslån har ganska höga räntor och ofta även kostnader för aviavgifter. Därför kan ett smslån bli ett ganska dyrt lån. Om du istället kan vänta ett par dagar på dina pengar så kan det vara bättre att ansöka om ett privatlån. Då har du möjlighet att kunna amortera av på ditt lån under en längre tid samtidigt som den ränta du betalar sätts individuellt.

Privatlån trots betalningsanmärkning

Är du i behov av ett större kapital, upp till 600 000 kronor, så är ett privatlån ett bra alternativ. Privatlån är, precis som snabblån, ett blancolån vilket innebär att det inte krävs någon säkerhet för lånet. Istället ställer lånebolaget krav på att den som lånar ska ha en ekonomi som gör det möjligt att återbetala lånet under amorteringstiden. Ett privatlån är bra då du ska köpa en sommarstuga, en båt, bil eller behöver göra en större investering.

Räntan för privatlån sätts individuellt och kan bli så låg som kring 4 procent per år, under förutsättning att du har en bra kreditvärdighet, vilket innebär en kredithistorik utan anmärkningar och en bra inkomst.

När du ansöker om ett privatlån kan du även ha en medsökande vilket innebär att era sammanlagda inkomster räknas ihop. Det innebär ofta att du har möjlighet att kunna låna ett större belopp men också att räntan för lånet kan bli lägre än om du lånar själv.

 

Räkneexempel lån trots betalningsanmärkning 300 000 kr:
 Amorteringstid:  5 år
 Exempelränta:   13,50%
 Effektiv ränta:   14,68%
 Total räntekostnad för lånet:  44895 kr
 Amortering första månaden:   14358 kr
 Totalt att återbetala under 2 år:   344 895 kr

Du kan också ansöka om en kredit

Att kunna ansöka om en kredit är en ganska ny låneform som innebär att du istället för att ansöka om ett lån på ett visst belopp istället ansöker om en kredit. Normalt så kan du erhålla en kredit på mellan 1 000 kronor upp till 50 000 kronor.

En kredit ansöker du om hos ett lånebolag som erbjuder krediter. Du anger i samband med ansökan hur stor kredit du vill ha och därefter så är det din kreditvärdighet som ligger som grund för hur stor kredit du får. Om du har en kredit beviljad på 20 000 kronor innebär det att du när som helst kan göra uttag av din kredit. Pengarna finns normalt på ditt bankkonto inom 24 timmar.

Det som är bra med en kredit är att du inte behöver ta ut hela krediten på en gång. Utan du tar bara ut de pengar som du verkligen har behov av och betalar sedan bara ränta på de pengar som har blivit utbetalda. Det innebär att du sedan har utrymme för fler uttag om du får nya behov av pengar.

En kredit är en bra låneform om man ofta lånar pengar för att klara av löpande utgifter, exempelvis om man inte har samma lön varje månad. När man sedan amorterar av sin utestående kredit så uppstår ett nytt låneutrymme som man kan använda vid behov.